header image

Gastenboek

Ik zou het leuk vinden als je een bericht achterlaat in het gastenboek.

10 Comments

 1. By: Willem den Heijer on 3 September 2011 at 19:18      

  hallo Annemieke, hier een groet van Opa & Leny.Wij zijn hier met Willem & Ria op de koffie en we maken van deze gelegenheid gebruik om een paar woordjes tegen je te zeggen. zo te lezen heb je het prima naar je zin ondanks die verlende schijtweek maar dat hoort er bij. I(k heb nog een kleinigheid naar jou overgemaakt en ik hoop dat je dat ontvangen heeft. veel succes in Denemarken en de groeten van Opa & Leny.
  Tot ziens maar weer.

 2. By: Tineke+Tessanne+Leo on 29 July 2011 at 16:57      

  Hi Annemieke (& misschien al Timo)
  We zitten inmiddels onze laatste dagjes uit te zitten op een camping vlak boven Basel in het Schwarzwald. Wordt intussen lekker druk bij jou hebben we begrepen. Ouders op bezoek, vriendje op bezoek. Misschien plakken wij er ook nog wel een paar daagjes aan vast en rijden even door naar Viborg. Zou de gezelligheid helemaal compleet maken. En hoe zit het nou met het onderzoek? Staat zeker even op een laag pitje.
  We gaan zo even je laatste wetenswaardigheden doornemen zodat we ook weer helemaal op de hoogte zijn.
  Groetjes
  Tineke&Tessanne&Leo uit Bad Bellingen

 3. By: Robbert on 27 July 2011 at 11:44      

  Hey Annemieke!

  Ik ben op je website gekomen via de blog van Kim van Stratum. Grappig hoe er stiekem toch een boel Nederlanders in Denemarken rondhangen :)

  Ik woon zelf in Århus; ik studeer, werk en woon hier sinds bijna 2 jaar.

  Zodra Kim naar Århus komt over een week of 2/3 houden we een klein welkomstfeestje bij mij thuis, jij bent ook van harte welkom :) Al is het wel een beetje veel misschien om naar een BBQ bij iemand thuis te komen als je die persoon niet kent en ook nog eens helemaal vanuit Viborg :)

  Maargoed, wie weet tot ooit :)

 4. By: Willem den Heijer on 20 July 2011 at 21:31      

  Hallo die Annemieke.
  Ik print alle reisverslagen uit voor je opa baggerman, hij vindt het geweldig om alles te kunnen lezen.Binnenkort komen ze beide hier op de koffie, hij wil je dan graag persoonlijk een berichtje schrijven.
  Groetjes,
  Willem den Heijer.

 5. By: lies baggerman on 17 July 2011 at 10:52      

  hallo annemiek ,ik ben een nicht van je vader en opa vroeg of ik jouw de groeten wilde doen. bij deze .ik vind het erg leuk om het allemaal telezen.ik wens je veel succes in Denenmarken .lies frigge baggerman

 6. By: Leo+Tineke+Tess on 16 July 2011 at 17:46      

  Hi Annemieke
  We zitten weer even bij de receptie van de camping waar Wifi is en dus even de gelegenheid genomen om je laatste verslagjes te lezen. Onze vakantie is niks bij wat jij beleeft, zeg. Maar ik gok dat het weer hier gemiddeld beter is. Hoewel, wij vluchten morgen voor de regen uit naar Italië (zitten nu in de Jura). Maar ik begrijp ook dat het harde werken er nu echt aan zit te komen. Veel succes dus, en tot schrijfs.
  Tineke , Tessanne en Leo

 7. By: Timo on 21 June 2011 at 19:25      

  Hmmm, ik ben benieuwd of je het niet veel te druk hebt om hier verhaaltjes op te hangen. Maar nu ik ook deze site heb gezien, zal ik uiteraard ALLES lezen en ALTIJD als eerste reageren!

  Je vriendje

 8. By: stefan on 21 June 2011 at 13:39      

  wij gaan je ook in de gaten houden hoor. ben benieuwd|? welke grote plaats zit je in de buurt?

 9. By: mama on 21 June 2011 at 12:31      

  Hoi Annemieke,

  Hopelijk ga je het volhouden om je blog bij te houden , dan kunnen we je hier in ieder geval volgen als je een tijdje niets van je laat horen. Ik ben heel nieuwsgierig naar alle foto’s die je wilt gaan plaatsen.
  Nog even de laatste loodjes voor je vertrek op de 30e, succes met de voorbereidingen!

  Groetjes, mama

 10. By: Joeri on 21 June 2011 at 10:11      

  Hee Annemieke!!

  Leuk dat je een blog bij gaat houden, ik lees die altijd met veel plezier! Wanneer ga je precies weg? en zien we je nog voor die tijd? anders moeten we nog maar even wat afspreken, al is het maar een bakkie koffie in de stad oid..

  Groetjes,

  Joeri

Leave a response


Your response: